Betalen en verzenden

Betalen:

Betalen kan op de volgende manieren:

Bij vooruitbetaling.

Als u bij uw bestelling kiest voor de optie vooruitbetaling, houd dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen sturen wij u per e-mail een berichtje en wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

Betalen via iDEAL

Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij de Rabobank, Postbank, ABNAMRO, of SNS Bank etc kunt u betalen via IDEAL, de gemakkelijkste en meest veilige betaalmethode voor online betalingen. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Deze service is kosteloos.

Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL is ontwikkeld door de Rabobank, ABN AMRO, ING Bank en Postbank. Alle internetbankierende klanten van Rabobank, ABN AMRO en Postbank kunnen het gebruiken. In de toekomst zullen meer banken ook iDEAL gaan ondersteunen.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de optie IDEAL en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Rojafit wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Let op wij maken gebruik van de IDEAL gateway van SiSOW(Collecterende Payment Service Provider) dit kan op uw afschrift staan i.p.v Rojafit Nederland.

Betalen bij afhalen (Contant)

Indien u kiest voor de optie contant , dan betaalt u uw bestelling op het moment van afhalen. Vergeet niet de optie van verzending op afhalen te zetten. Bij afhalen worden er geen verdere kosten berekend. Let op wij hebben geen pin, graag gepast betalen.

De prijzen in de webwinkel zijn inclusief BTW.

Levering:

Na bestelling in onze webwinkel, versturen wij de producten op werkdagen binnen 24 uur. Wij verzenden niet op Zaterdag en Zondag.

Bestelschema:

Maandag: Levering Dinsdag/Woensdag
Dinsdag Woensdag/Donderdag
Woensdag Donderdag/Vrijdag
Donderdag   Vrijdag/Zaterdag
Vrijdag Zaterdag/Maandag 
Zaterdag Dinsdag 
Zondag Dinsdag 

 

 

 

 

 

Wij verzenden onze pakketten met Pakketdienst PostNL Zij bezorgen pakketten van maandag t/m zaterdag. PostNL levert binnen Nederland voor 95 % de volgende dag af. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen bij PostNL.

Verzending in Nederland

De kosten voor een zending binnen Nederland zijn € 5,95 tot € 39,95 euro daarboven verzenden wij gratis in Nederland.

Verzending naar Belgie

De kosten voor een zending naar Belgie zijn € 9,95 tot € 75,00 euro daarboven verzenden wij gratis.

3 Afleverpogingen.

Track en Trace: Uw pakket is on-line te volgen.

Aflevering bij de buren

Is de geadresseerde niet aanwezig? Dan bieden we( PostNL) het pakket aan bij de buren. De geadresseerde ontvangt een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Wilt u niet dat de postbode het pakket aflevert bij de buren? Vermeld dan 'alléén huisadres' op het pakket en we leveren het niet af bij de directe buren wanneer de geadresseerde niet thuis is.

Tweede bezorging

Als afgeven bij de buren niet lukt of wanneer u liever niet heeft dat de postbode het pakket bij de buren afgeeft, proberen we het op een later tijdstip een tweede keer.

Afhalen op een Postkantoor

Als aflevering van het pakket uiteindelijk niet mogelijk is, kan de geadresseerde de zending binnen 3 weken op het Postkantoor afhalen.