Moor Kruik

Moor Kruik

Model: Moor-Kruik
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €9,95
Excl. BTW: €8,22

Kruik (afmeting 26 x 17 cm) gevuld met "Moor" ​een heilzame klei uit veengebieden, makkelijk op te warmen in de magnetron, oven of au bain marie in een pan water, voor een langdurige warmtebehandeling van koude of stijve ledematen.

Deze Kruik is gevuld met Veenklei en heeft een veelzijdige toepassing: Gebruik het daar waar warmte verlichting geeft,o.a.koude ledematen en bij stijve spieren en ontspanning van o.a.nek en schouders.De Kruik bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen. 

Gebruiksaanwijzing:
MAGNETRON:MoorKruik ca.3 minuten op max. 600 watt opwarmen in de magnetron, daarna de kruik in een doek wikkelen en en op de pijnlijke spieren, buik, nek of koude ledematen leggen.De Kruik geeft onmiddelijk een weldadig warm en pijnverlichtend effect.

OVEN:De Kruik op een bord leggen met de handgreep naar onder omgeslagen ca. 8 minuten bij hoogstens 120 graden verwarmen,daarna de kruik in een doek wikkelen en en op de pijnlijke spieren, buik, nek of koude ledematen leggen.De Kruik geeft onmiddelijk een weldadig warm en pijnverlichtend effect.

AU BAIN MARIE:De MoorKruik ca. 7 minuten verwarmen in een pan water van 90 graden.(NIET in KOKEND Water!!) daarna de kruik in een doek wikkelen en en op de pijnlijke spieren, buik, nek of koude ledematen leggen.De Kruik geeft onmiddelijk een weldadig warm en pijnverlichtend effect.

Waarschuwing: Niet te heet gebruiken, niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar,niet voor inwendig gebruik, uitsluitend geschikt voor gebruik in de magnetron, pan en oven.Verpakking en gebruiksaanwijzing bewaren, dan zijn de aanwijzingen van de fabrikant altijd bij de hand!.

OVERVERHITTING KAN DE MOORKRUIK BESCHADIGEN!!

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: