Lavendelkussen-Tarwegraan & Lavendel-Afmeting 15 x 24 cm
Lavendelkussen-Tarwegraan & Lavendel-Afmeting 15 x 24 cm

Lavendelkussen-Tarwegraan & Lavendel-Afmeting 15 x 24 cm

Model: Lavendel-Warmtekussen
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €11,95
Excl. BTW: €9,88

Dit  warmtekussen is gevuld met  Tarwegraan en Lavendel, heeft een afmeting van +- 15 cm lang en +- 24 cm breed heeft een veelzijdige toepassing: Gebruik het kussen daar waar warmte verlichting geeft,o.a. bij stijve spieren en ontspanning van rug en nek.Het kussen is makkelijk te vormen en bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen. 

Gebruiksaanwijzing:Kussen uit de hoes nemen en 1.5 minuten opwarmen in de magnetron ( 500-750 Watt.) daarna het kussen in de hoes terugdoen en op de pijnlijke spieren, buik, nek of koude ledematen leggen. Het kussen geeft onmiddelijk een weldadig warm en pijnverlichtend effect.

TIP! Het kussen kan ook als koudecompres (Icepack) gebruikt worden, bij keuzingen en zwellingen, dan het kussen uit de hoes halen, het kussen in afgesloten plastic zak gedurende 2.5 uur in de vriezer bewaren daarna weer terugplaatsen in de hoes en gebruiken als compres.

Waarschuwing: Niet te heet gebruiken, niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar,niet voor inwendig gebruik, uitsluitend geschikt voor gebruik in de magnetron of vriezer.Verpakking bewaren, dan zijn de aanwijzingen van de fabrikant altijd bij de hand!.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

CaptchaTags: Warmtekussen, wheatwrap, graankussen
Bekijk ook...