Kersenpit kussen 19 x 21 cm.

Kersenpit kussen 19 x 21 cm.

Model: Kersenpitkussen 19 x 21 cm.
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €9,95
Excl. BTW: €8,22

Kersenpitten hebben een unieke eigenschap: Warmte wordt gedurende lange tijd vastgehouden en heel langzaam aan de omgeving afgegeven.Dit 100% natuurproduct wordt gebruikt daar waar warmte verlichting geeft.Dit Kersenpit kussen geeft ontspanning bij verkrampte en stijve spieren rondom de nek.De kersenpit kussens zijn zowel als warmtebehandeling en als koudebehandeling te gebruiken!!

Afmeting: ongeveer 19 x 21 cm. Hoes 100% Katoen.

*Gebruiksaanwijzing:
Oven:
Warm het kussen op in een oven, stop het kussen in een glazen schaal met deksel en verwarm het kussen maximaal 10 minuten op 130 graden.

Magnetron:
Verwarm het kussen op ten hoogste 600 Watt gedurende maximaal 2 minuten.
Let op!: door verwarming in de magnetron komt de warmte van binnen naar buiten,het kersenpitkussen kan daardoor in eerste instantie lauwwarm aanvoelen! Niet extra opwarmen om oververhitting te voorkomen!

Tips:
*Het kersenpitkussen kan ook worden gebruikt om het bed voor te verwarmen, maar laat het kussen niet in een afgesloten bed of wieg liggen.

*Voorkom uitdroging van het kussen, bevochtig het kussen voor iedere opwarmbeurt.

*Controleer altijd de warmte van het kussen voor het gebruik.

*Volg altijd de gebruiksaansaanwijzing op de verpakking aangaande tijden en temperatuur.

*Bewaar de gebruiksaanwijzing bij het Kersenpitkussen.

*Het kersenpitkussen kan ook als koudecompres (Icepack) gebruikt worden, bij keuzingen en zwellingen, dan in afgesloten plastic zak gedurende minimaal 1 uur in de vriezer stoppen

WAARSCHUWINGEN:
*Voordat u het kussen opnieuw verwarmd moet het eerst helemaal zijn afgekoeld, dit voorkomt oververhitting!

*Niet gebruiken bij Baby's kleine kinderen of gehandicapten!

*Laat nooit het kersenpitkussen opwarmen door iemand die daar niet geschikt voor is en niet doeltreffend kan reageren. Gebuikt u het kersenpitkussen voor een kind? Warm het dan zelf op want een kind kan het kussen te warm laten worden of niet op tijd uit de magnetron halen. De gevolgen daarvan kunnen ernstig zijn!!.

*Als het kussen op wat voor manier ook beschadigd raakt dan mag het kussen niet meer gebruikt worden. Gooi het direct weg en koop een nieuwe.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

CaptchaTags: Kersenpitkussen, kersenpit, nekwarmer