Nek en Schouderwarmer

Nek en Schouderwarmer

Model: M-N-K
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €18,95
Excl. BTW: €15,66

Nek&Schouderwarmer gevuld met "Moor" ​een heilzame klei uit veengebieden, makkelijk op te warmen in de magnetron of au bain marie in een pan water, voor een langdurige warmtebehandeling van nek en schouderpartij.

Deze Nek&Schouderwarmer is gevuld met  Veenmodder en heeft een veelzijdige toepassing: Gebruik het daar waar warmte verlichting geeft,o.a. bij stijve spieren en ontspanning van o.a.nek en schouders.De Nek&Schouderwarmer is makkelijk te vormen en bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen. 

Gebruiksaanwijzing:Nek warmer uit de hoes halen en 3 minuten op ontdooistand opwarmen in de magnetron daarna het kussen in de hoes terugdoen en op de pijnlijke spieren, buik, nek of koude ledematen leggen. Het kussen geeft onmiddelijk een weldadig warm en pijnverlichtend effect.

TIP! De Nekwarmer kan ook als koudecompres (Icepack) gebruikt worden, bij keuzingen en zwellingen, dan het kussen uit de hoes halen, het kussen 1 tot 2 uur in de koelkast plaatsen en daarna weer terugplaatsen in de hoes en gebruiken als compres.

Waarschuwing: Niet te heet gebruiken, niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar,niet voor inwendig gebruik, uitsluitend geschikt voor gebruik in de magnetron, pan en koelkast.Verpakking en zeer uitvoerige gebruiksaanwijzing bewaren, dan zijn de aanwijzingen van de fabrikant altijd bij de hand!.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

CaptchaTags: Nekwarmer, Schouderwarmer